Истински триумф беше концертът на Георги Христов в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_0233IMG_0235Голямата звезда на поп музиката Георги Христов превърна тази вечер обновената зала на Културен център “Стара Загора” в арена на емоциите. Концертът беше триумфално завръщане на любимия изпълнител след дългото му отсъствие от сцената под липите. Вечерта беше екзалтация на любов, приятелство, музика и глас в препълнената зала с верни почитатели на звездния изпълнител!

Обичаният певец подари на своята публика един прекрасен концерт-спектакъл, изпълнен с много позитивна емоция. Залата се оказа малка за стотиците почитатели. Авторският спектакъл „МОЯТ ПЪТ…”, в който самият Георги Христов е сценарист и режисьор, успя да развълнува и трогне всички присъстващи. Имаше смях, имаше сълзи, имаше много настроение и най-вече бурни аплодисменти.

Едни от емблемите на неговото творчество оживяваха по различен начин с надигната завеса зад кулисите на създаването им през годините. Георги Христов отвори сърцето си и получи обратно тази обич в силни аплодисменти през сълзи от радост.

Впечатляващият спектакъл продължи над 2 часа, като любимецът на поколения българи смени няколко стилни тоалета в любимите цветове черно и бяло. С многобройни слизания сред своите почитатели Георги Христов допълни усещането за съкровеност и близост.

Няколко пъти беше изкарван на бис и за публиката си той се раздаде изцяло, като обеща, че догодина ще се срещнат отново в Стара Загора.

Майсторският съпровод на оркестъра на Опера Варна под палката на Маестро Ганчо Ганчев допълни перфектната визия на спектакъла.

Публиката и препълнените зали са най-добрият барометър за таланта, а Георги Христов успява да ги взриви с виртуозния си глас.

IMG_0234
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн