Старозагорски първолаци учиха как да пазят зъбките си

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Учениците от 1 а клас в Основно училище “Георги Райчев” участваха в Детски здравен празник на тема “Хигиена на зъбите” – “Как да пазим в чистота свойте зъби и уста”.

В интересни игри и отговори на гатанки най-малките ученици показаха своите знания и умения как да пазят здрави своите зъби, много се забавляваха. Накрая всички деца получиха тематични награди.

Гости на празника бяха представители на Община Стара Загора и Регионална здравна инспекция – Стара Загора, както и родители на ученици.

Празникът е част от програма “Грижа за зъбите”, която обхваща всички първокласници в училището. Тя се осъществява в партньорство между ОУ “Георги Райчев” и РЗИ – Стара Загора. Дейностите по Програма “Грижа за зъбите” са част от Националната програма на Министерство на образованието и науката “Заедно за всяко дете”, Модул 2 “Добри практики за взаимодействие на образователните институции с родителите”.

IMG_0043IMG_0058
#


бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн