Кметът, общинските съветници и кметовете на населени места в община Гълъбово положиха клетва. Председател на Обс отново е Светла Боянчева

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_3642 (Large)IMG_3638 (Large)Областният управител Гергана Микова закле днес кметовете и общинските съветници от община Гълъбово. Кметът на Гълъбово Николай Тонев, четирима кметове на кметства и 17-те общински съветници положиха клетва и подписаха удостоверенията си за встъпване в длъжност.

Николай Тонев се обърна с думи на благодарност към своите съграждани за това, че за пети път му гласуваха доверие да бъде кмет на общината. „Да бъдеш на този пост пети мандат е успех, но и огромна отговорност. Изпълнихме много от обещанията, които поехме пред вас преди четири години. Друга част от започнатото не можахме да довършим, но аз ви обещавам, че всички заедно ще работим, без значение от политическата си принадлежност, за по-доброто бъдеще на града и общината“, каза новият стар кмет.

Гергана Микова връчи на Николай Тонев огърлицата-символ на местната власт и ключа на Гълъбово.

По втора точка от дневния ред съветниците пристъпиха към избор на председател на Общинския съвет. За поста имаше само едно предложение – Светла Боянчева от коалиция „БСП за България“. След тайно гласуване тя бе избрана с пълно единодушие – със 17 от 17 възможни гласа. Светла Боянчева ще бъде председател на гълъбовския Общински съвет за втори пореден мандат.

IMG_3639 (Large)
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн