Какви са плюсовете и минусите на автоматичната автомивка?

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
874848739769Автоматичното миене на автомобили се е превърнало в алтернатива на метода на ръчното почистване. Много хора биха предпочели да използват автоматична автомивка по няколко причини. Кои са плюсовете и минусите на автоматичния метод ни обясняват от автомивка Revo Car Wash.

Предимства

• Предпазва боята на автомобила. Боята на автомобила е една от заветните части на всяка кола и собственикът я защитава на всяка цена. Използването на твърди четки в миналото е довело до драскотини и евентуално унищожаване на бои за тяло. За разлика от тях, методът на автоматична автомивка прави обратното, тъй като е нежен и върши работата без никакви повреди.
• Задълбочено. Обемът на работата на автоматизираната машина е перфектен, тъй като няма шанс да пропуснете някоя от стъпките, подадени в паметта на устройството.
• Не се уморява. Хората не са перфектни и методът на ръчно миене на кола изчерпва енергията на човек. Уморените хора вероятно може да не премахнат праха и мръсотията по каросерията на автомобила. Автоматизираната автомивка не се изморява и достига до места, където ръцете може да не достигнат.
• Рентабилна. Автоматизираната автомивка е известна с използването на съвременни техники за миене на автомобили, които спестяват време и вода. Коефициентът на време и ниското количество използвана вода позволяват на собственика на автомобила и специалиста по автомивка да намали разходите.
• Пестене на време. Автомобилът ще бъде измит за рекордно време от само пет до десет минути.
• Персонализация. Използването на автоматизация позволява автомивките да персонализират всяка услуга за различните автомобили

Недостатъци

• Намален капацитет. Стратегиите за автоматична автомивка са насочени към измиване на автомобила с ограничен или никакъв контакт. Понякога обаче заседналата мръсотия ще остане върху каросерията на автомобила дори в края на измиването.
• Скъпа услуга. Този метод на измиване на автомобили използва скъпи, специализирани машини.
• Петна. Някои автоматични измивания на автомобили могат да оставят водни следи върху тялото на автомобила, тъй като сухият въздух или автоматичното изсушаване като цяло може да не са напълно ефективни, особено когато се използва по-старо оборудване.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн