Кметът и общинските съветници в Раднево положиха клетва. Председател на ОбС за втори мандат е д-р Румен Йовчев от ГЕРБ

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_3621 (Large)IMG_3615 (Large)Областният управител Гергана Микова закле днес кметовете и общинските съветници от община Раднево. Клетва положиха кметът на Раднево д-р Теньо Тенев, 17-те общински съветници и кметовете на кметства.

Д-р Тенев ще бъде кмет за втори пореден мандат. В своето обръщение към общинските съветници и гражданите на Раднево той заяви, че ще продължи пътя, по който е поела общината, защото смята, че досегашното управление е било успешно и трябва да бъде надградено. Той призова представителите на местния парламент да бъдат отговорни, да загърбят политическите си пристрастия и да работят заедно за благото на града и на неговите жители.

Гергана Микова връчи на д-р Тенев огърлицата-символ на местната власт и ключа на град Раднево.

По втора точка от дневния ред участниците в първата тържествена сесия пристъпиха към избор на председател на Общинския съвет. Единствената кандидатура за поста бе на досегашния председател на Съвета д-р Румен Йовчев от ГЕРБ. След тайно гласуване той бе избран с 14 гласа „за“.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн