Милена Паунова от групата на ГЕРБ е избрана за председател на Общинския съвет в Павел баня

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_3600 (Large)

Милена Паунова

Милена Паунова

Областният управител Гергана Микова закле днес кметовете и общинските съветници от община Павел баня. Клетва положиха новоизбраният кмет на Павел баня Иса Бесоолу, 17-те общински съветници и 10 кметове на кметства от общината.

Г-жа Микова поздрави новоизбраните представители на местната власт. Иса Бесоолу благодари на своите съграждани за доверието и обеща да бъде кмет на всички павелбанци, независимо от техния етнос, благосъстояние и политическа принадлежност. Той получи от г-жа Микова огърлицата – символ на местната власт.

Най-възрастният общински съветник – досегашният кмет Станимир Радевски, пристъпи към изпълнението на втора точка от дневния ред – избор на председател на Общинския съвет. От ДПС, чиято група в местния парламент наброява 9 души, предложиха за длъжността Милена Паунова от ПП ГЕРБ. От „БСП за България“ издигнаха кандидатурата на Атанас Пъдев, а от ПП ГЕРБ постъпи предложение за Кръстьо Захариев, който беше кандидатът на партията за кмет.

Кръстьо Захариев си направи самоотвод и така за председателското място останаха да се състезават двама. След тайно гласуване с 10 гласа „за“ за председател на Общинския съвет бе избрана Милена Паунова.
IMG_3596 (Large)
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн