Стойно Стойнов: Ще бъда кмет на всички кънчевци

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
selo_Kanchevo1_Stojno_StojnovКазанлъшкото село Кънчево вече има своя нов кмет в лицето на бившия служител на реда Стойно Колев Стойнов, който ПП ГЕРБ – Казанлък издигна за кандидат на местните избори. Той получи доверието на 311 жители на селото, което е резултат от 59,69%. В надпреварата за кметския пост Стойнов се изправи срещу двама кандидат-кметове.

„Благодаря на всички, които гласуваха за мен, както и на онези, които в неделния ден излязоха и направиха своя избор, макар и за друг кандидат. Най-отговорно заявявам, че в следващите четири години на мандата ми ще бъда кмет на всички жители на Кънчево, независимо от тяхната политическа или етническа принадлежности. Към всички ще се отнасям с еднакво уважение и отговорност за решаване проблемите на нашето село”, заяви новият кмет Стойно Стойнов.

Той е роден на 24 март 1964 година. Висшето си образование завършва в Институт на МВР – гр. София. Бил е началник на РУ „Полиция“ – гр. Казанлък. Женен, с един син.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн