Стара Загора бе първата извънстолична спирка на автошествието „Кола на годината“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
„С “Добре дошли!” посрещаме тази вечер организаторите и екипите на автомобилното шествие за избор на „Кола на годината“, както и всички любопитни старозагорци. Тази инициатива е с подкрепата на кмета на Стара Загора Живко Тодоров. Признавам, че дълго се колебахме къде точно да позиционираме автомобилите – определено изборът на една от алеите в парк „5-ти октомври“ е удачен.”

С тези думи зам.-кметът на Стара Загора Иванка Сотирова уважи 30-те екипа и още толкова автомобила, които са част от автошествието.

Колата на 2020 година ще бъде избрана за 23-ти пореден път в началото на новата година, по традиция на пищна церемония. Гласуването по строг регламент правят журналистите от Прес Авто клуб – България. Пътуващото шествие е най-новата идея на сдружението, обединяващо българските автомобилни журналисти. Началото му бе дадено в София днес. Стара Загора е първата спирка извън столицата.

Любителите на автомобилите имаха възможност да разгледат, снимат и получат информация от първа ръка за изложените автомобили, както и да се запознаят с иновативни решения, свързани с тях. Екипажите бяха от пилот и навигатор – журналист и ПР-експерт от фирма вносител на автомобили за България.

Атрактивни викторини, както и Фейсбук предизвикателство за най-щура снимка, свързана с някой от автомобилите, допълнително развесели посетителите. Победителите имаха шанс да си тръгнат от Градската градина с билет за международния автосалон в София, който отваря врати през октомври. Мобилният автосалон ще потегли в неделя към Казанлък, а след това и към Челопеч.

IMG_0787IMG_0791

IMG_0804IMG_0699

IMG_0729IMG_0777
#vvv

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн