Разписанието на градския транспорт в Стара Загора вече е в Google Maps

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
65674784638Разписанието на градския транспорт в Стара Загора е още по-достъпно, след като от няколко дни е част от платформата на Google Maps (картите на Гугъл). Това съобщиха от общинското звено „Градска мобилност“.

Улеснението за придвижване на старозагорците и гостите на града, които ползват автобусния и тролейбусен превоз, е в предоставената възможност за показване в реално време на спирките на градския транспорт, алтернативни маршрути и други, включени в едно от най-използваните приложения на Google – Maps. Тази интеграция стана възможна благодарение на изградената система за модернизация и управление на градския транспорт.

Приложението на Google даваше досега опция за избор на алтернативни маршрути в Стара Загора, които са предназначени за шофьори или пешеходци, но вече е възможно да бъде зададен адрес и да бъде получен най-добър вариант за придвижване и чрез градски транспорт.

6734868

67348682
#

enl

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн