ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово“ дари първокласниците в Гълъбово с раници и пособия за първия учебен ден за единайсета поредна година

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
98За единайсета поредна година ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово“ изненада първокласниците в Община Гълъбово. За първия учебен ден най-модерната въглищна централа в България им подари ученически раници, пълни с учебни пособия и помагала. Всички 94 деца в община Гълъбово бяха изненадани в класните стаи още с прекрачването на училищния праг. 50 момчета и 44 момичета от СУ „Васил Левски“, ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – село Обручище, и училищата „Св. Паисий Хилендарски“ и „Христо Ботев“ получиха училищните помагала, осигурени от ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово“.

„За всяко дете първият учебен ден е изпълнен с притеснение от неизвестното в училище, но и с много радост. Радост от знанието, от разкриването на нови хоризонти. Бъдещето на всеки ученик се изгражда всяка минута в класната стая от самия него. И от това колко усилия ще положи днес зависи колко успешен и реализиран човек ще бъдат утре. На добър час на всички Вас“, пожела на първокласниците изпълнителният директор на ЕЙ И ЕС България Иван Цанков.

Осигуряването на всички необходими пособия за първокласниците е част от програмата за корпоративно-социална отговорност на AES България, която за 10 години надхвърля 14 млн. лева. А образованието е сред основните приоритети в програмата за корпоративна социална отговорност на компанията, която цели да поощрява развитието на младите хора в региона, да стимулира любознателността и уменията им и да насърчава тяхната увереност и самочувствие.

За ЕЙ И ЕС България

ЕЙ И ЕС присъства от 2001 г. в България и е най-големият инвеститор в енергийния сектор за последните 30 години с вложения, надхвърлящи 3,2 млрд. лева. ЕЙ И ЕС България е собственик на най-новата и модерна топлоелектрическа централа в Югоизточна Европа – ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово”, на Съоръжението за депониране на отпадъци от експлоатацията на централата край село Обручище, както и е мажоритарен собственик на ЕЙ И ЕС Гео Енерджи, която оперира най-големия в страната ветроенергиен парк – „Свети Никола”, край Каварна.
За да научите повече, посетете www.aes.bg. Последвайте ЕЙ И ЕС България във Facebook: @AESBG и Youtube: AES Bulgaria.

За ЕЙ И ЕС

Корпорацията ЕЙ И ЕС (NYSE:AES) е световна енергийна компания, която е включена в списъка Fortune 500. Ние осигуряваме достъпна и устойчива енергия в 14 страни чрез разнообразен портфейл от разпределителни компании, както и чрез топлоелектрически централи и проекти за възобновяеми енергийни източници. Нашите служители са отдадени на идеята да постигат високи оперативни резултати и да отговарят на променящите се нужди от енергия в света.

За да научите повече, посетете www.aes.com. Последвайте ЕЙ И ЕС в Twitter тук: @TheAESCorp.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн