Най-мащабната партийна коалиция в новата история на Чирпан регистрира днес своята листа за престоящите местни избори

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Koaliciq izbori ChirpanВ Чирпан за предстоящите местни избори днес бе регистрирана най-мащабната партийна коалиция в новата история на общината. За вота на 27 октомври заедно с обща листа и кандидат за кмет ще се явят ГЕРБ, НФСБ, СДС, БЗНС, АБВ, Политическо движение „Социалдемократи“, подкрепени и от ПП „Атака“, Обединение „Демократична България“ и партия „Български демократичен център“.

„В това широко обединение участващите партии загърбиха своите политически различия в името на това, най-после чирпанлии да имат необходимото перспективно управление, което заслужават, както и общината да бъде изкарана от батака, където е в момента – обобщи малко след регистрацията представляващият коалицията Пламен Йорданов. – Надяваме се, че гражданите ще оценят факта, че обединението между леви и десни е в името на града. Това е ясен сигнал, че настоящето управление на БСП в Чирпан се е изчерпало и не е отговорило на нуждите на обществото“, категоричен бе той.

Йорданов допълни, че в екипа на коалицията ще бъдат както партийни, така и надпартийни личности, хора от гражданското общество, експерти. Защото ситуацията в града не е добра и се изискват наистина големи усилия общината да заеме заслуженото си място на картата на областта.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн