Работници и служители на „Мини Марица-изток“ отличени за овладяването на пожар

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
MMI Mariza-iztok centrala Radnevo 660Кметът на Нова Загора Николай Грозев изпрати благодарствено писмо на „Мини Марица-изток“ ЕАД за оказаната навременна помощ за овладяването и потушаването на пожара, възникнал между селата Еленово и Сокол, в района на св. Илийските възвишения, на 1500 декара горска територия. С изпратената своевременно техника и хора от „Мини Марица-изток“ ЕАД са спасени ценни природни ресурси, предотвратени са човешки жертви и загуба на имущество.

След искане на директора на Районна дирекция “Пожарна безопасност“ в Сливен за незабавно изпращане на тежка верижна техника в района на пожара, на 28 и 29 август два булдозера и два влекача, по един от Рудник „Трояново-1“ и от Рудник“Трояново-север“, и една цистерна за зареждане с вода от Рудник “Трояново-север“ се включват в спасяването.

Изпълнителният директор на „Мини Марица-изток“ ЕАД Андон Андонов благодари и награди работниците и служителите, участвали в овладяване на пожара на територията на селата Сокол и Еленово в община Нова Загора:
* от Рудник „Трояново-1“- Искрен Димитров, Иван Георгиев, Георги Йорданов, Йонко Колев;
* от Рудник „Трояново-север“ – Васил Василев, Красимир Костадинов, Тихомир Минков и Митко Димитров;
* и от отдел „Сигурност“ в управлението на дружеството – Янко Вълев и Огнян Арабаджиев.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн