Актуални модни тенденции при дамските рокли през 2019-та

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
567327658Ив Сен Лоран казва: „С годините разбрах, че най-важното за роклята е жената, която я носи“ и ние сме напълно съгласни с него, но е важно да следвате актуалните модни тенденции, за да носите дамските рокли с още повече самочувствие и увереност.

Модата е циклична, затова всяка година модните дизайнери ни показват както нови модели, така и забравени стари. Ето кои са модерните дамски рокли, които завладеят сърцата Ви през 2019-та:

Рокля с етно мотиви

Етно роклята определено ще Ви открои от тълпата, особено ако материята е с африкански мотиви. Този стил се налага както при ежедневните, така и при парти роклите. Този вид дамски рокли носят усещане за нещо диво и необуздано, в същото време говорят за добър вкус и елегантност. В комбинация с подходящи етно бижута и ниски сандали или обувки на висок ток, Ви гарантираме, че ще съберете всички погледи.

Бежова рокля

Бежовата рокля и въобще моделите в телесни нюанси, са винаги добър избор, тъй като подхождат на всяка дама и могат да се съчетават лесно. За тях няма сезон и никакви конкретни изисквания. Модните специалисти считат, че бежовата рокля е един от най-секси моделите заради сходството на цвета с кожата. През тази година дължината и кройките варират – къси, дълги, асиметрични, с едно рамо, с цепка, различни деколтета и ръкави.

Дантелена рокля

Дантелата е топ тенденция през 2019-та и има защо. Тя изглежда стилно, романтично, нежно и женствено. Моделите са изключително разнообразни – изцяло дантелени, с гърбове, ръкави или деколтета от дантела, изборът е огромен. Тези рокли са подходящи за всякакви поводи – парти, вечеря и т.н. Комбинирайте с обувки на висок ток, без значение дали затворени или сандали.

Рокля-риза

През последните години роклята-риза се наложи сред водещите тенденции, но интересното през тази е, че дизайнерите стават все по-смели при избора на материи. Вече забелязваме елегантни модели от сатен, коприна, дори кадифе. Изглежда чудесно в съчетание с боти със скосен ток, ако моделът е зимен. Ако изберете по-тънка материя, тогава заложете на високи нежни обувки.

Плетена рокля

Интересна тенденция през студените месеци на 2019-та ще бъде плетената рокля. Права кройка, сложни плетки и множество детайли по материята правят този вид рокли наистина впечатляващи. Може да ги съчетаете с високи елегантни ботуши, за да постигнете зашеметяващо излъчване.

Рокля с А-линия

А-линията е елегантно решение, когато става въпрос за специален повод. Тя подхожда на всяка дама и позволява прикриването на някои малки несъвършенства в тялото Ви. В края може да бъде равно отсечена или под формата на трапец, която много се харесва от по-младите жени. Тук трябва да обърнете особено внимание на материята, за да не изгубите стилното излъчване на модела. Тя трябва да бъде качествена – сатен, жакард, кадифе, понякога се намират и добри предложения от трико. Обувките задължително трябва да бъдат на висок ток, а чантата да е тип плик или друг вид клъч.

Рокля с поло яка

Тази зимна рокля наподобява пуловер и е също толкова топла и мека. Тя чудесно замества удобните дамски панталони и допринася за елегантната визия на всяка дама. Комбинирайте я с ботуши тип „чизми“, например, и ще останете изненадани колко комфортно и стилно съчетание се получава като краен резултат.

Бяла рокля

Белите дамски рокли отдавна не се свързват само със сватбените. Те изглеждат неустоимо през топлите месеци на годината и подхождат на всяка жена. Могат да бъдат плажни, къси и по тялото, дълги и разкроени, с тюл, от дантела, всичко, което фантазията Ви може да създаде във Вашето съзнание. Дантелените елементи и бродерията са актуални тенденции при тези рокли. Хубавото е, че те се съчетават лесно с обувки и чанти, дори може да си позволите смело да експериментирате с визията си.
#vvv

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн