Удобство и суичъри за сезона есен-зима от Ree.bg

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
7053-27652Постоянно нарастващата популярност на суитчърите и особено тяхната вариация, наречена „худи“, едва ли ще спре скоро. Надпреварата за най-удобния и креативен модел със сигурност дава възможност на ентусиастите да се насладят на богатството от опции. И понеже суитчърите са обикновено по-дебели като материя от тениските, те са изключително подходящи за по-прохладните сезони. В този ред на мисли ще Ви представим 3 модела мъжки суитчъри от колекцията на Ree.bg, които ще задоволят нуждата на всеки фен на спортно-ежедневното облекло.

Като за начало, мъжкият есенно-зимен двуцветен суитчър е класическият худи суитчър. Той представлява суитчър с дълъг ръкав и цип, даващ контрол над температурата. Нещо повече, тази дреха не само ще Ви даде желаното удобство, но освен това и лесна поддръжка. Материята от полиестер е еластична на допир и не се измачква. Така винаги ще имате под ръка готов суитчър. Артикулът се предлага в 2 различни разцветки – виненочервен и черен.

7053-2765227053-276523Ако си търсите нещо, което наистина да Ви стопли обаче, може би ще е добра идея да се насочите към памучните дрехи. Подходящ за случая модел е мъжкия есенно-зимен суитчър с качулка. Материята от памучна смес е една от най-популярните материи за суитчъри, защото е мека, дишаща и запазва топлината чрез изолиращите качества на памука. Затова, независимо от това коя от двете разцветки изберете, ще получите така желаните удобство и топлина през есенно-зимния сезон.

Накрая, но не на последно място, нека не забравяме и значението на суитчърите и худитата в поп и ърбан културата. Още повече, че суитчърът е унисекс и се предлага в 8 различни разцветки. Всъщност, това е един от многото мъжки суитчъри, които се предлагат в сайта. Ree.bg предлагат още много други артикули с креативен и дори ексцентричен дизайн в своя онлайн магазин.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн