Апартаменти на атрактивни цени продава НАП Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
NAP 250Апартамент от 56 кв.м в комплекс „Слънчев бряг“ и ателие от 58 кв.м в Стара Загора са обявени за публична продан от НАП Стара Загора.

Ценовите предложения за участие в тръжната процедура се изпращат на адреса на офиса: 6008 Ст. Загора, ул. “Кенали” № 1, или се подават на място в деловодството в сроковете посочени в обявите. Депозитът за участие е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен по банков път до крайния срок посочен в съобщението за провеждане на продажбите.

Търговете са с тайно наддаване и ще се проведат съответно на 17 септември от 15:30 часа – за ателието в Стара Загора, и на 25 септември от 11:30 часа за апартамента в Слънчев бряг. Място на провеждането им – сградата на НАП в Стара Загора на ул. “Кенали” № 1, етаж 4.

Огледи се извършват всеки присъствен ден по местонахождение на имотите и след предварителна уговорка.

Допълнителна информация за условията и правилата за провеждане на търговете, първоначални продажни цени, банкови сметки за превод на депозита, необходими документи и други са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg в раздел ПРОДАЖБИ, или на: Обява_Търг и Обява_Търг. По-подробна информация може да бъде получена и от публичния изпълнител, водещ търга, на телефон, посочен в обявите.
#nocspodelime


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн