Кметът и Царица Роза 2019 посрещнаха Мис Китай в Казанлък

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
11 (1)32В емблематичния за Казанлък Музей на розата кметът Галина Стоянова приветства Мис Китай 2019 Роузи Джу Син. Царица Роза 2019 Вероника Кънева подари на своята нова приятелка от далечната страна красивия символ на Града на розите, чието име носи Мис Вселена Китай 2018.

Кметът на община Казанлък посрещна китайска бизнес делегация за създаване на нови партньорски контакти. Роузи Син е придружавана от Лили Джанг – генерален стилист на конкурса “Мис Китай”, официален дизайнер на “Мис Китай Вселена” 2019 и представители на бизнеса от Шанхай. Тe бяха силно впечатлени от музейната експозиция, която представя традиционното за региона розопроизводство. Техният подарък за Кмета на Казанлък бе главният изглед от Шанхай от 1928 година, изобразен върху фина коприна.

„Казанлък е прекрасен и хората са много мили!“, сподели Роузи след разходка в парк „Розариум“, прегърната с Царица Роза 2019 Вероника Кънева.

„Много е сладка и дружелюбна, прекрасна! Тя мечтае да стане модел и аз смятам, че ще успее. Просто трябва да вярва в себе си и да се стреми към това“, каза Мис Китай за носителката на короната на Розата в Казанлък.

“Тя е много красива млада дама!” – възкликна Вероника Кънева за Роузи Син. Вероника бе силно впечатлена от участията на Роузи в киното и от кариерата й като професионален гримьор и модел. Царица Роза 2019 пожела успех на Роузи Син, на която й предстои да представи Китай на световния финал на “Мис Вселена” 2019 във Филипините през декември тази година.

От всички титли за красота в България Мис Китай категорично е изразила желание да се запознае именно с казанлъшката Царица Роза. За краткия си престой у нас делегацията от Китай има срещи с бизнеса в Казанлък и ще посети някои от емблематичните за града културно-исторически забележителности като Тракийската гробница, Историческия музей „Искра“ и социализирани гробници в Долината на тракийските царе.

12 (1)36 (1)

6056
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн