Гено Генов е кандидатът на БСП за кмет на Чирпан

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
GenovДелегатите на Общинската конференцията на БСП в Чирпан застанаха зад Гено Генов, който ще бъде кандидатът за кмет на социалистите в общината. Гено Генов бе ръководител на групата съветници на БСП в Общински съвет – Чирпан и председател на Постоянната комисия по териториално и селищно устройство, имоти, ред и сигурност, транспорт и благоустрояване, земеделие и гори, опазване на околната среда в мандат 2015 – 2019 г. Той е член и на Общинския съвет на БСП – Чирпан, а до скоро бе и младежки лидер на БСП в общината.

Делегатите на конференцията гласуваха Гено Генов да бъде и водач на листата с 21 кандидати за общински съветници. Сегашният кмет на Чирпан – Кичка Петкова, издигната от БСП, управлява общината два мандата от 2011 г. до момента, но се отказа да се кандидатира за трети път и застана зад следващото поколение управленци от БСП.

Гено Генов е роден през 1981 г. и е завършил Публична администрация в УНСС. Кореняк чирпанлия, женен с 2 деца. След период на реализация в София и Пловдив взема решение да се върне в Чирпан, където вижда своята професионална и политическа реализация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн