БСП издигна председателя си  в Братя Даскалови Веселин Калчев за кмет на общината

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
BD_001Председателят на БСП в Братя Даскалови Веселин Калчев е кандидатът на социалистите за кмет на общината. Това решиха единодушно делегатите на общинската конференция на свое заседание. Те гласуваха Калчев да бъде и водач на листата с кандидати за общински съветници. В нея конференцията утвърди 13 души – професионалисти в сферата на образованието, културата, здравеопазването, земеделието, предприемачеството и др.

Делегатите издигнаха кандидати за кметове и на с. Оризово – Таньо Тотев, на с. Черна гора – Иван Стоянов, на с. Гранит – Койчо Георгиев. В Плодовитово БСП ще подкрепи досегашния кмет Димитър Димитров. До дни ще бъдат утвърдени и кандидатите за кметове на селата Партизанин и Мирово.

„Силно се надяваме, че до началото на предизборната кампания главният прокурор на РБългария ще се произнесе по жалбата на БСП за изборния туризъм в нашата община. 1550 човека, регистрирани чрез настоящ адрес в селата ни, около 700 от които дори нямат никаква връзка с Братядаскаловско, в изборния ден при местен вот организирано идват тук и гласуват както им е поръчано”, заяви Веселин Калчев.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн