Регистрацията за участие с опитно поле в БАТА АГРО 2020 започна

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Изложението ще се проведе от 11 до 15 май 2020 г. на Летище Стара Загора
*
BATA-AGRO-213-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника, през 2020 година ще се проведе от 11 до 15 май на Летище Стара Загора. Изложението е юбилейно, тъй като отбелязва 10 години от първото издание на БАТА АГРО.

През 2020 година форумът за земеделие ще е с удължен период – общо 5 работни дни, така че фермерите да имат още повече възможности да отделят време и да посетят БАТА АГРО.

Регистрацията за участие започна на 22 юли за фирмите, които ще демонстрират семена, торове и препарати за растителна защита чрез опитни полета с насаждения. Тази концепция беше въведена за първи път във форма?та на изложението през тази година, като плановете за 2020 година са за още по-активно присъствие на този бранш. По този начин посетителите ще могат да видят на едно място още по-широко портфолио от продукти и услуги за земеделието – както най-големите световноизвестни брандове за земеделска техника и демонстрации на машини, така и действието на семена и препарати в реални, полеви условия. Това дава възможност на земеделските производители да направят пряко сравнение за различните методи за отглеждане на културите.

БАТА АГРО 2020 ще се проведе отново в компактния формат от 2019 година, като в центъра на изложението ще са полетата за демонстрации. Остава и задължителната регистрация за посетители.

За изложителите със стандартни изложбени площи се въвежда удобна и модерна онлайн платформа за регистрация. По този начин те ще могат да управляват всички подробности по участието си изцяло онлайн чрез фирмения си профил. Регистрацията за тях ще започне през есента.

За Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО

БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника, продукти и услуги за селското стопанство и се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се провежда от 2010 г., като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци.

12-тото издание на БАТА АГРО през 2019 година беше най-голямото като площ в историята на изложението – в него участваха 187 фирми на повече от 37 700 кв. м. изложбена площ. Посетителите за четирите работни дни бяха близо 15 400 души.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн