Стоичков дава автографи в Стара Загора тази вечер, тук е с книгата си и със Златната топка

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
P1400913

На площада пред Община Стара Загора от 18.00 часа тази вечер Христо Стоичков ще представи биографичната си книга, ще раздаде автографи на желаещите и ще се снима с почитателите си с извоюваната от него Златна топка на Франс футбол – най-важното отличие, печелено някога от български футболист.

Момент от събитието

Момент от събитието

25 години след САЩ ’94 хиляди фенове ще могат да изживеят още веднъж емоцията от Златното лято, като се срещнат с идола си Христо Стоичков и Златната топка в шест български града до края на юли.

Биографията „Христо Стоичков. Историята“ (изд. „Софтпрес“), написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков, е издадена досега в 50-хиляден тираж, като правата за нея се дават вече и за чужбина. Преведена е на испански, английски и полски език. Ще бъде представена в Барселона, в Торонто през октомври и в Полша през ноември. Представянето й в Лондон и в Чикаго премина при небивал успех.

„Историята“ разказва за смайващото пътешествие на едно момче от уличката на съседния блок до стохилядната сцена на „Камп Ноу“ и до славата на най-добър футболист в света.

В Стара Загора може да бъде купена от близката до централния площад книжарница “Хеликон”, както и в други книжарници в града.

Стоичков обяви, че ще дари приходите от продажбата на книгата в Стара Загора за лечението на старозагорката Камелия, която се нуждае от трансплантация на стволови клетки.

Този следобед Стоичков посети щаба на 38-ми механизиран батальон в Стара Загора, където е бил войник. Преди това на пресконференция в Община Стара Загора бившият му ротен командир Атанас Ангелов му подари войнишка униформа.

Следващите срещи на Христо Стоичков с фенове в България са на:

* 23 юли, 19 ч. – Петрич, хотел „България“, вход: свободен;
* 25 юли, 18 ч. – Каварна, стадион „Калиакра“, вход: свободен;
* 26 юли, 20 ч. – Плевен, ресторант Life, вход: с куверти
* 28 юли, 18 ч. – Русе, зала „Монбат Арена“, вход: 25 лв. с включена в цената на билета книга подарък.

P1400896P1400901
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн