Гълъбово празнува 50-годишен юбилей с концерти от 26 август и дамско рали на 30 август

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Galabovo panoramaАтрактивната надпревара „Дамско рали Гълъбово 2019” ще се състои на 30 август 2019, петък, а първият старт ще бъде даден от кмета Николай Тонев в 18 часа.

Дамското рали ще се проведе на бул. “Република” и кръговото в централната градска част. Участие в състезанието по майсторско управление на автомобили могат да вземат жени с валидни шофьорски книжки и другите необходими документи по закона за движение по пътищата. Записването тече от днес на тел. 0878282180 и ще продължи до деня на състезанието.

Купата на кмета е специалната награда в тазгодишното състезание по повод 50-тата годишнина от обявяването на Гълъбово за град.

Освен това всяка дама, която се осмели да участва, ще получи ваучер за гориво. Всички ще теглят жребий за реда на излизането им по трасето. Състезанието ще се проведе за най-добро време. Елементите са: каране между конуси тип “змейка”, паркиране на преден и на заден ход, пълна обиколка на кръговото, “гараж” и отново конуси, и няколко метра ускорение на финала. Жури и стюарди ще са разположени по трасето, те ще могат да правят оценка на шофьорите за изпълнението на елементите, като при грешка ще поставят наказателно време. Водещ на събитието ще бъде рапърът Играта. Организацията ще поеме Ретро клуб “Авангард”.

От 26 август 2019 г., понеделник, до 1 септември, неделя, Гълъбово ще празнува своя юбилей. В програмата ще вземат участие с концерти Милица Божинова и Асен Масларски, поп-фолк певицата Емилия, певецът на гръцки хитове Аристос Константино. Лятно кино в два дни и големи атракции за децата с детско сладко и забавно шоу са само част от предвидените в програмата мероприятия по повод 50 години град Гълъбово.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн