Промяна в движението на обществения транспорт за Старозагорските бани в събота

STZAGORA.NET
*
Avtobus gradski 3Община Стара Загора уведомява жителите и гостите на града, че на 22 юни (събота) на територията на село Старозагорски бани ще се проведе Еньовденски събор – празник на билките, слънцето и водата.

За осигуряване на максимална безопасност и комфорт на всички присъстващи на събитието автобусите до курортното селище и околните села ще се движат само по околовръстното шосе на Старозагорските бани (през хотелската част).

Автобусите, обслужващи линии №9, 91, 92 ще спират на спирки: Армира – Мини Марица изток – Старозагорски бани поща – Старозагорски бани обсерватория и ще обръщат на разклона за село Сулица.

На 22 юни курсът в 19.00 часа от кв. „Зора“ по линия №91 ще бъде удължен до Старозагорските бани, с час на тръгване в 20,00 ч. от центъра на селото. През останалото време участниците и гостите на празника могат да ползват действащите автобусни линии до селото, съгласно утвърдените маршрутни разписания.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн