Обучават младежки агробизнес лидери в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
агробизнес лидериСдружение „Академия на успеха“ Стара Загора и Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център по зависимости към Община Стара Загора са организатори и домакини на обучителния курс „Агробизнес лидери в действие“ (EntrepreRurial Leaders in Action), който е част от проект по програмата Еразъм + на Европейската комисия.

Курсът ще се проведе от 17.06 до 23.06. 2019 г. в Стара Загора. В него ще участват тридесет и трима младежки работници, младежки лидери и хора активни в сферата на младежките дейности идващи от 10 държави -България, Полша, Испания, Северна Македония, Гърция, Италия, Литва, Румъния, Уелс Великобритания и Хърватия.

Основни цели на обучението са развитието на предприемачество в селските и изолирани райони, споделяне на добри практики в сферата от страните на участниците, придобиване на знания и умения в стартирането на малък бизнес, подобряване работата на участващите организации с млади хора живеещи в изолирани райони и др.

Обучителният курс има за цел и намаляване на рисковото поведение свързано с разпространение и употреба на психоактивни вещества сред младите хора в селските изолирани райони.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн