Николай Диков, кандидат за евродепутат от ГЕРБ: С резултати доказахме, че развиваме Стара Загора и България

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*

Блицинтервю

Nikolai Dikov_- Г-н Диков, защо Европа?
- Защото няма по-добра политическа платформа. Защото няма по-добра възможност за развитие на нашите региони.

- Защо ГЕРБ/ЕНП?
- Защото сме единствените хора, които познаваме проблемите и работим за тяхното решаване. Защото когато се ангажираме с дадени теми, които смятаме, че са важни, ги отстояваме докрай.

- Защо “Марица-изток”?
- Защото темата “Марица-изток” е регионална и национална кауза и защото тази кампания ни даде възможността и трибуната да изведем дебата аргументирано на европейско ниво. Казвам “аргументирано”, защото много политически партии се “пришиха” към темата, без да знаят какво трябва да се направи и как трябва да се направи.

- Оценката Ви за предизборната кампания?
- Хареса ми това, че в Стара Загора и региона имахме възможност да се срещнем с много хора очи в очи и да дебатираме конструктивно, защото това липсва в последните политически кампании, особено на нашите опоненти, и да поставим важни теми, които сме пунктирали за развитието на Стара Загора. Негативното в национален план беше това, което се наблюдава постоянно през последните години – липса на идеи, само омраза, противопоставяне на изцяло личностна основа, което не води до нищо градивно. Това трябва да спре.

- Кой ще спечели Евроизборите?
- Ние. Не “ние” като партия, а “ние” като идеи, които са важни за развитието на нашия регион, и “ние” като единствените хора, които с резултати доказахме, че можем да развиваме Стара Загора и България като европейски град, община, регион и държава.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн