Все повече софиянци купуват къщи в Павел баня и Казанлък

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Имотният пазар в Стара Загора е стабилен, отчетоха брокери по време на бизнес закуската на Imoti.net в града

Photo 3Photo 5Ръст на столичаните, които купуват къщи в Павел баня и Казанлък, отчетоха брокери от Стара Загора по време на бизнес закуската на Imoti.net, която се проведе на 21 май в града. Експертите са категорични, че имотният пазар в града е стабилен и ще остане такъв до края на годината. Брокери коментираха, че купувачите в Стара Загора става все по-предпазливи – правят повече огледи, не рискуват да вземат големи кредити и проучват предварително строителите и инвеститорите в региона.

И тази година решилите да закупят собствено жилище в Стара Загора търсят предимно апартамент в новопостроена сграда или обект в строеж. За купувачите, които предпочитат жилище в стара сграда, най-важни за избора са локацията и площта на имота.

Бизнес закуската в Стара Загора е част от проекта „Годишни награди на Imoti.net”, който насърчава добрите практики в сектора, който се осъществява с генералното партньорство на Пощенска Банка и подкрепата на Теленор, Бокони, Realtor Assitant Pro.

Мисията на Imoti.net, който е част от Investor Media Group – втората по посещаемост онлайн медийна група в България по данни на Gemius, е да помага на потребителите да разграничават качествените и некачествените обяви за имоти и да подкрепя коректните участници в имотния бизнес. В полза на потребителите Imoti.net стартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.
#


сподели бутон


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн