Всички участнички в конкурса „Царица Роза 2019“ получиха ваучер за посещение на Европарламента

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
1_Roza2_RozaВпечатлени сме както от вашата красота, така и от начина, по който представяте себе си и Казанлък – с българските традиции, с българската култура и с българските ценности. Това каза Николай Диков, кандидат за евродепутат, пред 17-те претендентки за титлата „Царица Роза 2019“ в Казанлък. Той, заедно с казанлъчанката Йоана Йончева-Фильова, която също е част от листата на ГЕРБ, връчиха на всички участнички в конкурса ваучери за посещение на Европейския парламент.

“Има с какво да се гордеем като нация, има какво да покажем на Европа. Затова с Йоана, от името на целия екип на ГЕРБ за евровота, ви каним на посещение в Европарламента през новия му мандат. С пожелание да се развивате като достойни млади български жени и да представяте България по най-добрия начин навсякъде по света”, подчерта Николай Диков.

“Тази вечер всички видяха, че в Казанлък растат и живеят млади хора, които здраво са стъпили на тази красива земя, които са откъснали най-красивите цветя от долината“, каза кметът на Казанлък Галина Стоянова. Тя допълни, че с избора на „Царица Роза 2019“ се слага началото на сто и шестнадесетите Празници на розата в Казанлък. Подготвени са десетки събития, посветени на роза „Дамасцена“ и произвежданото от нея розово масло, което е сочено за течното злато на България и света.

Красивата надпревара за чар, красота и интелигентност спечели абитуриентката на Природо-математическа гимназия  „Никола Обрешков” Вероника Кънева. За нейни подгласнички журито отличи Стела Владева и Кристияна Митева, и двете – възпитанички на СУ “Екзарх Антим I“.
3_Roza4-Roza

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн