Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ/ЕНП Николай Диков: Победител ставаш, когато имаш цели и ги следваш

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
„Радвам се, че днес освен почивен ден – е и истински спортен ден за старозагорци“, каза Николай Диков, кандидат за евродепутат от листата на ГЕРБ/ЕНП. „Това, че имаме възможност да спортуваме на открито в обновения по европейска програма парк „Митрополит Методий Кусев“, е резултат на много работа и усилия. Никога досега не се е правило толкова много за подобряване на условията в спортните зали и на открито, за клубовете и състезателите им”, допълни още Диков. Той е втори мандат председател на Постоянната комисия по спорт и младежки дейности в Общинския съвет, както и състезател по автомобилизъм. Николай Диков даде началото на състезание по кросфит, част от пъстър спортен празник на открито в един от най-големите паркове у нас – Аязмото. „Учете, бъдете уверени в себе си! Победител ставаш, когато имаш цели и ги следваш“, допълни още кандидатът за евродепутат.

Ha бaдминтoн плoщaдкaтa тонизиращи гимнастически упражнения и много настроение донесе Анелия Асенова, общински съветник от ГЕРБ и шампион по карате. Спортни занимания имаше както за възрастните, така и за най-малките.

Възможностите за масов спорт в един от най-големите паркове у нас опитаха стотици старозагорци – бадминтон, фитнес, колоездене, весело ориентиране и други. Демонстрация за първи път имаше и на Въжената градина, съоръжение, което предоставя интересна възможност за спорт и забавление и на по-големите деца.

Слънчевият първи майски ден донесе наслада и още по-голямо оживление на Аязмото. Паралелно със спортните инициативи кипеше и пъстър Ден на зоопарка. В него се включиха още народният представител от ГЕРБ Радостин Танев, както и общински съветници, младежи. Там имаше любознателни, спортни и забавни занимания за най-малките старозагорчета. Песни и танци поднесоха талантливите деца и младежи от местните ансамбли, вокални и танцови състави и школи.
5 (1)2 (1)
3 (2)4 (1)
1 (2)

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн