Старозагорец в листата на ВМРО-БНД за Евроизборите

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*

Красимир Червилов

Красимир Червилов

Областната организация на ВМРО-БНД Стара Загора номинира за кандидат Красимир Червилов от листата на ВМРО-БНД за участие в изборите за Европейски парламент. Неговата номинация беше утвърдена от Националният изпълнителен комитет на ВМРО-БНД.

Листата за участие в изборите за Европейски парламент на ВМРО-БНД беше регистрирана в събота (20.04.2019 г.) от председателя на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов и най-успешния евродепутат Ангел Джамбазки.

Красимир Червилов е роден на 25 юни 1965 г. в Стара Загора. Завършил е Средното музикално училище в родния си град. След това завършва оперно пеене в Държавната музикална академия „Панчо Владигеров“, София. Има и магистратура по „Публична администрация“ от Стопанския факултет на Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Работил е в Радио Стара Загора. През последните 3 години е бил зам.-директор на Държавна опера Стара Загора.

Ето и цялата листа на ВМРО-БНД:

Ангел Джамбазки
Юлиан Ангелов
Александър Сиди
Андрей Слабаков
Ген. Димитър Шивиков
Райна Дончева
Кристиян Шкварек
Мария Цветкова
Александър Урумов
Карлос Контрера
Проф. Христо Смоленов
Теодора Мичева
Иво Пазарджиев
Цветомир Петров
Вергил Кацов
Красимир Червилов
Румяна Борисова
#vvv

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн