Служители на охранителна фирма „Кремък” почистиха близо 2 тона отпадъци край Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Облечени в стилни престилки с надпис „Кремък” пази и природата”, над 30 служители на старозагорската охранителна фирма „Кремък” се включиха в акция по почистване в петък. Те покриха обширен участък край ул. „Новозагорско шосе” и събраха близо 2 тона отпадъци, включително и около пътното платно след зимния сезон.

По време на акцията бяха боядисани бордюрите в зона от близо 100 м от „Новозагорско шосе”, съобщиха от “Кремък”. Освежена беше и автоспирка „Кремък”, която е изградена от фирмата през 2018 г. и предоставена на Община Стара Загора за ползване от обществения транспорт.

„Видях ентусиазма на колегите и как всички с нетърпение очакваха тази акция. Бяхме се разделили на няколко групи и всяка от групите почисти своя район. Затова с особена гордост мога да заявя, че за пореден път показахме колко специален е духът в „Кремък” и имаме наистина чудесен екип”, сподели след акцията Митко Йорданов, основател и управител на охранителната фирма.

Създадената преди 26 години, „Кремък” е най-голямата фирма за въоръжена охрана на територията на Югоизточна България с повече от 1000 лицензирани охранители и над 70 патрулни автомобила. Специализирана е в осигуряването на охрана на големи корпоративни клиенти и обекти от национално и стратегическо значение, а оборудваният с най-новите технологични решения мониторинг център във всеки един момент следи за сигурността на над 12 000 обекта.
DSC-3DSC-10
DSC-8DSC-11
DSC-2DSC-4
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн