Разкрита е банкова сметка за кампанията в подкрепа на Община Париж

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
NotreDame-Nie_sme_zaednoРазкрита е сметка за кампанията в подкрепа на Община Париж, по която ще се набират средства за възстановяването на историческата катедрала Нотр Дам. Идеята на кампанията по инициатива на кмета Живко Тодоров е да покаже, че огромната загуба за всички французи, Европа и света, е загуба и за нашия народ, за старозагорци, които символично могат да изразят своята солидарност и подкрепа.

Титуляр на сметката е френският културен институт „Алианс Франсез“ Стара Загора.

Средствата могат да бъдат дарявани по сметка -
Вид сметка: СПЕЦ.С-КА КАПИТАЛ/ДАР.ЮЛ
Вид валута: BGN

IBAN: BG66UNCR70001523558773
BIC – UNCR BGSF

Официален старт на кампанията за гражданите ще бъде даден в понеделник, 22 април в 12,30 ч., във фоайето на общината, където ще бъде оформен дарителски кът. Това ще стане в присъствието на френските студенти от съвместното архитектурно ателие, които ще представят в 13,00 ч. своите разработки на идеи и визия за урбанистично устойчиво развитие на Стара Загора. Очаква се франкофонското общество и почитателите на френския език и култура в града да подкрепят кампанията.

Кметът на Стара Загора ще предаде средствата на френския посланик в България в края на май.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн