Евродепутатът Ангел Джамбазки идва за събарянето на 54 незаконни постройки в Стара Загора в понеделник

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Angel Dzhambazki 245В понеделник сутринта, 15 април 2019 г., започва събарянето на 54 незаконни постройки в местността “Карасиврия”. Собствениците са получили предизвестията си преди 6 месеца и са били длъжни да премахнат постройките си в 30-дневен срок. Даденият срок отдавна е изтекъл. Процедурата е обжалвана пред ВАС, но е потвърдена от съда. Шест от собствениците на къщи са започнали доброволно премахване.

Със специално разлепени съобщения Община Стара Загора е уведомила обитателите да освободят помещенията от имущество и домашни животни. Предупредени са EVN и ВиК да прекъснат снабдяването с ток и вода преди принудителното премахване.

Първите три незаконни постройки в местността “Карасиврия” ще бъдат премахнати в понеделник в 9,30 ч. От началото на мандата на кмета Живко Тодоров досега са премахнати 172 незаконно построени ромски къщи в кварталите “Лозенец” и “К. Ганчев” в Стара Загора.

На място ще присъства и евродепутатът от ВМРО-БНД Ангел Джамбазки, който е един от основните защитници на българските национални интереси и въдворяването на ред в циганските гета, съобщиха  от ВМРО – Стара Загора.
#


споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн