Благотворителен концерт за закупуване на роял за НУМСИ „Христина Морфова” – петък, 12 април

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Obshtestven daritelski fond - znakКога: 12.04.2019, 19:30 ч.
Къде: Държавна опера Стара Загора
Какво: Благотворителен концерт за закупуване на роял за НУМСИ „Христина Морфова”

Музикалното училище „Христина Морфова” се нуждае от спешна помощ за закупуването на нов качествен роял. Инструментът на който в момента се провеждат всекидневни уроци, концерти и редовни изпити, не подлежи на ремонт. Новият роял ще помогне в музикалното развитие на много ученици. Нека помогнем на младите таланти!

За набиране на средства, организираме благотворителен концерт „Вечер на младите таланти” – шедьовър от класическа и поп музика, който ще се проведе на 12-ти април 2019 г. /петък/ от 19:30 часа в ДържавнаОпера Стара Загора.

Изявени ученици от музикално училище „Христина Морфова” ще изпълнят известни произведения от Шопен, Лист, Григ и др.

Специални гости са:

- Роберта Баньоло (Швейцария), известна от големите сцени в Милано, Рим и Париж, както и от предаването „Швейцария търси талант”, и

- Давиде Галаси (Италия), завършил престижната консерватория „Джузепе Верди” в Милано и концертирал в Рим, Париж, Лондон, Ню Йорк и Токио.

Сред изпълненията ще разпознаете хитове от репертоара на Андреа Бочели, Селин Дион, Лаура Паузини и знаменитото Либертанго на Пиацола.

Приканваме сърдечно всички любители на музиката да присъстват на това музикално шоу и да подпомогнат със средства закупуването на новия роял на музикалното училище.

Организатори са Швейцарско-българска културна асоциация и Младежка банка към Обществен дарителски фонд – Стара Загора, съвместно с НУМСИ „Христина Морфова” и Държавна опера Стара Загора.

Нашата обща цел – да направим по-добро утре за талантливата младеж днес!

Билети можете да закупите от офиса на Обществен дарителски Фонд Стара Загора, като се обадите на номер: 042/602-155 или на: 0884 842 933, или от касата на Операта.

Ако желаете да направите дарение:

Обществен дарителски Фонд Стара Загора
Първа инвестиционна банка
IBAN: BG57 FINV 9150 10BG N05T 02
BIC: FINVBGSF
Основание: дарение роял

За повече информация:
тел.: 0884 842 933
е-поща: office@fund-sz.org
web: www.fund-sz.org
ул. „Граф Н. Игнатиев” 14
гр. Стара Загора 6000
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн