Спрете се! Светът не се върти около вас

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
TochkaИстериите на двечките деятелки от БСП взеха да ни идват вповече. Какво не им харесва в политиката на ГЕРБ? Държи ли България стабилна прозападна линия, каквато изповядват и те, поне на думи? Държи. Лоялни членове на НАТО ли сме? Безусловно. Вратите на чакалнята за Еврозоната скоро ще се отворят за нас. Цивилизационният ни път е прав и широк. Те двете нещо друго ли предлагат?

Докато Цветанов беше в САЩ да лобира за страната ни, тук му изгризаха опинците под някакъв несъстоятелен предлог. Апартамент си бил купил. Опозицията да не би да е останала без апартаменти?

Разбрахме, че тандемът Нинова-Йончева може да прави скандали от всичко. Но могат ли да правят полезна за България политика? Светът не се върти около тях двете с натрапчивата им фиксация в трона на властта. Крясъците им отдавна са нездравословни както за обикновения българин, така и за страната ни.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн