Сигнали на Горещия телефон на Община Стара Загора, 5-7 март 2019 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
_Telefon 2На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора – 0800 157 37, от 5 до 7 март са отчетени над 140 сигнала. Граждани са информирали за около 50 неправилно паркирани МПС в града.

Акт за установяване на административно нарушение е съставен след сигнал за извършване на ремонт от външната страна на жилищен блок №39 в кв. „Три чучура-юг“ от човек, висящ на въжета и изпускащ едри предмети отвисоко.

Същата административна санкция е наложена на жена, продаваща цветя пред фризьорски салон без разрешително. Констативен протокол е съставен на непълнолетен гражданин, който е извършвал търговия на ъгъла на бул. „Генерал Столетов“ и ул. „Майор Т. Кавалджиев“.

За бездомни кучета е съобщено в парк „Митрополит Методий Кусев“ и по ул. „Боруйград“. Информацията е насочена към Общинския приют за безстопанствени животни. Оплакване е постъпило заради непрестанен лай на домашен любимец.

Извършени са проверки по сигнали за струпаване на отпадъци в района на бул. „Калояновско шосе“, както и около контейнери за смет в града.

След получени обаждания на Горещия телефон е извършен ремонт на улично осветление, обезопасени са шахти. Премахнати са изсъхнали клони на дървета и храсти.

Община Стара Загора е реагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.
#


share button


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн