Деца правят мартенички благотворително в КИЦ “Етносвят България”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
IMG_1959 (Large)IMG_1949 (Large)Областният управител Гергана Микова гостува в Културно-информационния център на „Етносвят България“, където деца изработваха благотворително мартенички. Събитието бе организирано от сдружението „Етносвят България“ и старозагорското ОУ „Георги Райчев“.

Ученици от основното училище и доброволци от Центъра за европейски инициативи – Стара Загора направиха с много любов стотици мартенички, които в деня на Баба Марта те ще подарят на свои връстници и на възрастни хора в неравностойно положение.

Децата връчиха мартеничка на г-жа Микова и й отправиха мило пожелание: „Бъдете здрава, усмихната, обичайте искрено и не забравяйте тези мигове, които са Ви накарали да се усмихвате“.

Областният управител благодари за поканата да се включи в изработването на мартенички. Тя похвали малките участници в благотворителната инициатива за красивите неща, които са изработили сами, и им пожела щастливо детство.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн