Безплатни профилактични гинекологични прегледи в Болница “Тракия” през март организира Inner wheel клуб “Берое” Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Дамите от Inner wheel клуб “Берое” Стара Загора започват поредния си благотворителен проект – този път в подкрепа на женското здраве.

Проектът ще бъде осъществен съвместно с Болница “Тракия”, съобщи д-р Калина Пиперкова, началник на АГ-отделението в здравното заведение, която също е член на Inner wheel клуб “Берое” Стара Загора и инициатор за осъществяването на проекта.

В рамките на инициативата ще бъдат проведени БЕЗПЛАТНИ ПРОФИЛАКТИЧНИ ГИНЕКОЛОГИЧНИ ПРЕГЛЕДИ в Болница “Тракия” през месец март 2019 г. “Целта ни е да предизвикаме вниманието на обществото към проблемите на женското здраве, които могат да бъдат от най-различен характер и трябва всекидневно да се отнасяме към тях с грижа и отговорност”, коментира д-р Пиперкова.

Записването на час за безплатен преглед в рамките на кампанията става на регистратурата на Трета поликлиника на телефон 042 988 998 в дните от 28.02.2019 до 31.03.2019 г.
AG-kabinet-1-WEBBolnica-Trakia-Centar-WEB
D-r Kalina Piperkova_Inner Club Beroe-3D-r Kalina Piperkova_Inner Club Beroe-2
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн