АЗПБ провежда 7-тa Национална среща на земеделските производители в България на 6 и 7 февруари

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
azpb logo7-та Национална среща на земеделските производители в България ще се проведе на 6 и 7 февруари 2019 г.

„Националните приоритети в земеделието“ е тазгодишното мото на земеделския форум

За седма поредна година АЗПБ организира най-големия аграрен форум у нас, на който представители на европейската и държавната администрация, бизнесът и неправителствени организации ще дискутират най-актуалното от земеделския живот в страната и Европа.

Форумът отново ще се проведе в хотел Адмирал, курортен комплекс Златни пясъци, в два конферентни дни – 6 и 7 февруари 2019 г. Събитието ще бъде открито от министър Румен Порожанов и неговия екип.

Водени от мотото „Националните приоритети в земеделието“, организаторите на Седмата Национална среща ще подложат на дискусия най-належащите въпроси, свързани с кадрите в земеделието, стратегията за напояването, новият Закон за поземлените отношения и новостите в секторната нормативна уредба.

Други основни акценти в програмата ще бъдат бъдещето на Общата селскостопанска политика на ЕС след 2020 г., текущо състояние на мерките по ПРСР 2014-2020, опазването на реколтата и управление на риска, актуална информация за директни плащания и Кампания 2019 г.

Официални участници в двудневния форум ще бъдат високопоставени гости от Европейската комисия (ЕК) и Европейския парламент (ЕП), ръководители и експерти в Министерство на земеделието, храните и горите, парламентарната Комисия по земеделие и храни, Държавен фонд „Земеделие“, неправителствения сектор и народни представители.

Допълнителна актуална информация за организацията и събитието ще намерите на сайта на АЗПБ – www.azpb.org.

Регистрационна форма ще намерите тук >>>.
#

viknoeсподеляне на връзка


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн