Депутатът Георги Гьоков поднесе новогодишни подаръци на децата в Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания „Малък групов дом” Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Sn_G_GyokovНародният представител от ПГ на БСП за България Георги Гьоков и социалистите от основна партийна организация „Център“ с председател Галина Господинова традиционно, за пета поредна година, между Коледа и Нова година занесоха подаръци на децата от Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания „Малък групов дом” Стара Загора. Този път посещението бе в Малък групов дом № 1 на ул. „Христо смирненски” № 81.

В навечерието на Нова година четиридесетте деца в петте жилища от семеен тип на Центъра за настаняване получиха подаръци и лакомства. Гьоков и социалистите от неговата партийна организация за пореден път по Коледа, Нова година, Великден и Деня на детето поднасят на малчуганите празнични изненади.

„Радостни сме, че празнуваме заедно с малките ни приятели. За мен и моята организация това е чакан празник, убеден съм, че и за децата е така – сподели Гьоков. – Това е хубав ден, свързан с много радостни емоции, с приятели и подаръци. За мен, за моето семейство, за моите приятели от организацията коледните и новогодишните празници са празници на надеждата и вярата в доброто бъдеще, затова и с убеждението, че всяко дете заслужава подарък и да бъде щастливо, подехме преди пет години тези инициативи, с които изразяваме нашата съпричастност и солидарност към една от най-ощетените групи в обществото ни. Това ни носи удовлетворение, особено след разговорите с децата и когато виждаме радостта, грейнала по лицата им“ – каза депутатът.

Социалистите от основната партийна организация „Център” поздравиха персонала за усилията, грижите и възпитанието към децата. Домуващите от малкия групов дом разказаха своите истории и поздравиха своите приятели с песни, танци и сърдечни думи на благодарност. Заедно си пожелаха здрава, мирна и щастлива година.

Социалистите са уверени, че с тези празнични срещи допринасят за това, децата да се чувстват щастливи и обичани, по-уверени в себе си и за своето бъдеще.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн