Отново питат младите за бъдещето на Стара Загора

STZAGORA.NET
*
img_46951За втора година е в ход инициативата „Гласът на младите” на кмета Живко Тодоров и Младежкия общински съвет в Стара Загора.

В старозагорските училища от днес са поставени специални кутии, където младите хора могат да пуснат своите предложения и мнения. Очакванията са да се получат различни предложения какво да се промени през 2019 г. в нашия град и в живота на младите хора.

Това е възможност на старозагорските ученици да изразят своите виждания и очаквания, свързани с бъдещото развитие на Стара Загора. Идеята е да има добро сътрудничество между Общината и младите хора. За младите хора е много важно да се чува гласът им.

Кутиите, които са поставени във всички средни училищата в града, ще останат там до 15 декември.

След обработване на събраните предложения ще бъдат отсети най-интересните. Младежкият общински съвет ще ги разгледа и ще реши кои да предложи за изпълнение на кмета Живко Тодоров.

В първата кампания миналата година се включиха много училища. Бяха получени над 400 предложения – за видеонаблюдение в парковете, повече улични лампи, повече спортни игрища с каучукова настилка в училищата, подновяване на скейтпарка, футболно игрище в кв. „Зора“ и др., които бяха представени на среща с кмета Живко Тодоров. По повечето от тях вече се работи.
#сподели ме


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн