Международен семинар с лектори от Адлерианския институт в Израел ще се проведе в Стара загора

STZAGORA.NET
*
Адлерианският подход е основен метод за работа с деца от най-ранна детска до юношеска възраст в Израел
*

Оснат Харел

Оснат Харел

Равит Равив

Равит Равив

Българското общество по индивидуална психология „Алфред Адлер” организира международен семинар в гр. Стара Загора с участието на една от най-добре развитите школи в света – Адлерианския институт по индивидуална психология в Израел.

Съорганизатори на събитието са Педагогически факултет на Тракийски университет, Академия за ранно детско развитие „Бобче топче” град Стара Загора и Първи Адлериански център за деца и родители, гр. София.

Само на 1 и 2 декември 2018 г. директорът на института г-жа Оснат Харел и мениджърът на програмата за предучилищна подготовка, г-жа Равит Равив ще споделят своя богат опит като гост лектори. Те ще разкажат защо и как Адлерианският подход е намерил изключително широко приложение в Израел, като основен метод за работа с деца от най-ранна детска до юношеска възраст и какво прави този метод толкова ефективен.

Темите на семинара са:

1. Приложение на теорията и практиката на индивидуалната психология в предучилищна възраст.
2. Приложение на индивидуалната психология и нейните ценности в училищна среда.

Семинарът е възможност за повишаване на квалификацията на учители, педагози, психолози, логопеди и други специалисти, които работят с деца. Събитието е полезно също за родители, които искат да разберат как да подобрят взаимоотношенията с децата си.

На участниците в семинара ще бъдат предоставени сертификати и кредити от Педагогическия факултет на Тракийския университет, като за еднодневно участие в семинара се предоставя 1 кредит, а за два дни – 2 кредита. Цената за участие в семинара е 30 лева на ден.

Регистрацията се осъществява през попълване на заявка, съответно за ден 1 и ден 2 от семинара, която трябва да се изпрати на имейл: decanat.pf_uni.sz@abv.bg.

За повече информация можете да се обръщате към Стоянка Гълъбова, учебен отдел Педагогически факултет, Тракийски Университет, Сектор “СЛЕДДИПЛОМНА КВАЛИФИКАЦИЯ”: +359 42 640 846.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн