3 години затвор за 32-годишен, карал за пореден път без книжка

STZAGORA.NET
*
_Temida-2 NK-NPKПо обвинителен акт на Районна прокуратура-Казанлък е осъден Ф.М., на 32 г., за това, че на 4.08.2017 г., около 08.25 часа, на разклон за гр.Павел баня, обл. Стара Загора, в едногодишния срок от наказването му по административен ред с наказателно постановление за управление на моторно превозно средство без съответното свидетелство за управление, е извършил такова деяние – управлявал моторно превозно средство – лек автомобил, марка “Хюндай”, без съответното свидетелство за управление – престъпление по чл.343в ал.2 от Наказателния кодекс.

Районен съд – Казанлък е наложил наказание на Ф.М. от три години „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим и „глоба“ в размер на 1 200 лева.

Ф.М е осъждан многократно, като до момента има 18 присъди за различни по вид умишлени престъпления, като 5 от тях са за престъпления по чл.343в ал.2 от Наказателния кодекс. За периода от 2007 г. до 2017 г. Ф.М. е административно наказван по 27 наказателни постановления за нарушения по Закона за движение по пътищата, основно за липса на правоспособност за управление на моторно превозно средство и други нарушения на задълженията на водачи на пътни превозни средства.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн