ГЕРБ – Казанлък: Срещу клеветата на БСП относно каруците

STZAGORA.NET
*
78679550Общинските съветници на БСП си позволяват да обвиняват кмета в лъжа, но така няма как да има полезен за обществото диалог! Така няма да постигнем спазването на общинските разпоредби и по-конкретно на Наредба №30.

Обръщаме внимание, че решението е прието единодушно, без „въздържали се“ и без „против“. Т.е. и Вие, господа Общински съветници от БСП, цялата ви група категорично сте приели гласуваните промени и сте ги подкрепили.

Съгласно Наредба №30 за движението на превозните средства на територията на община Казанлък, приета с Решение №634/20.12.2017 г. на Общинския съвет, движението на каруци – ППС с животинска тяга – в Казанлък е забранено. Община Казанлък е един от малкото добри примери за това на територията на цялата страна.

Очертанията, в които важи забраната, са ясно показани на картата, точно посочени са улиците, извън които е разрешено да се движат каруците.

Мотивите за гласуваните изменения на Наредбата са:
* Ограничаване на ПТП с участието на ППС с животинска тяга;
* Ограничаване на замърсяването на улиците в града;
* Ограничаване на престъпленията с ППС с животинска тяга.

Следвайки нашите принципи да мислим и действаме отговорно и в дългосрочна перспектива, подготвяните промени, предложени и гласувани последователно от Общински съвет – Казанлък, започват с промени в Наредба №30 още от 2014 г., с гласуването на Решение №1024, с което се въвежда режим за регистрация на каруците, тъй като няма закон или подзаконов нормативен акт за това.

УВАЖАЕМИ СЪВЕТНИЦИ ОТ БСП, БЪДЕТЕ КОРЕКТНИ С ГРАЖДАНИТЕ НА ОБЩИНА КАЗАНЛЪК И НЕ ГИ ПОДВЕЖДАЙТЕ!

Ако Вие имате нужда от юридическа помощ, за да тълкувате Наредба №30, за която и групата на БСП е гласувала, то от Общински съвет – Казанлък ще Ви бъде осигурена правна консултация.

Група Общински съветници – ГЕРБ

#vikknov

социално споделяне


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн