Областният управител връчи грамоти на участниците в кампания “Моят град е моята крепост”

STZAGORA.NET
*
IMG_1087 (Large)IMG_1111 (Large)Грамоти за отлично представяне в кампанията “Моят град е моята крепост” получиха от областния управител в Стара Загора Гергана Микова учениците Адриана Александрова Марчева от VI „в” клас на ОУ „Кирил Христов” – Стара Загора и Боян Красимиров Дечев от VII „а” клас на СУ „Васил Левски”.

Кампанията “Моят град е моята крепост” се проведе на 24 октомври в Сливен, където на оспорван полуфинал между ученици от областите Бургас, Ямбол, Сливен, Стара Загора, Хасково, Пловдив, Кърджали и Смолян отборът на област Стара Загора се класира на трето място.

„Искрено се надявам да намерите своите основания да останете да учите и да се развивате в България. Ние, възрастните, ще се постараем да я направим достойно място за вашата реализация“, обърна се към децата г-жа Микова.

На награждаването присъстваха Татяна Димитрова, началник на РУО Стара Загора, както и учителите, подготвили участниците за състезанието: Мариана Генчева – главен учител по история и цивилизации в ОУ „Кирил Христов” и Веселина Неделчева – старши учител по география и икономика в СУ „Васил Левски”.

Кампанията “Моят град е моята крепост” е на Министерството на регионалното развитие и благоустройството в партньорство с Министерството на образованието и науката. Целта е да популяризира постигнатото в регионите по Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 и да накара децата да се гордеят с родните си места.
#vvv

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн