“Берое” привлече халфа Владимир Гаджев

STZAGORA.NET
*
Gadzhev„Берое“ подписа днес официално с полузащитника Владимир Гаджев, който е привлечен като свободен агент. За последно той е играл в кипърския „Анортозис“. Играчът вече се присъедини към отбора и следобед направи първата си тренировка с новите си съотборници. Всички от ПФК „Берое“ пожелават на Гаджев много успехи и победи с екипа на любимия отбор!

Владимир Гаджев е на 31 години. Роден е в Пазарджик. Играе като полузащитник.

Гаджев е юноша на столичния „Левски“ и гръцкия „Панатинайкос“, където започва своята кариера, но е преотстъпен на местните „Левадиакос“ и „ОФИ“. През сезон 2008/09 г. се завръща в „Левски“ и изиграва 182 срещи, като бележи 25 попадения за 7 години. През 2016 преминава в английския „Ковънтри“, където има 16 мача, а през миналия сезон игра в кипърския „Анортозис“, където изиграва 26 срещи.

Владимир Гаджев има 29 мача и 1 попадение за националния тим на България. Шампион на страната, двукратен сребърен медалист и двукратен носител на Суперкупата на България. Гаджев е носител на Трофея на футболната лига с „Ковънтри“.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн