Ева Майдел: Избрах да работя „за“ нещо, а не „против“ нещо, защото така шансовете за успех са много по-големи

STZAGORA.NET
*
22 (1)Така обясни отличната си професионална работа младият евродепутат Ева Майдел пред ученици от горните класове на СУ “Екзарх Антим I“ в Казанлък. Добрият приятел на Града на розите гостува със своя екип за среща-разговор с подрастващите по кампанията „Научи ме да умея“. Възпитаниците на казанлъшкото училище с най-много международни проекти, което вече е и посланик на Европейския парламент, бяха запознати с взаимовръзките между институциите на държавно и европейско ниво и с базисните умения, необходими за успех на техните начинания в 21-ви век: добро образование, работа в екип, критично и аналитично мислене, емоционална интелигентност, личностно развитие, комуникационни умения, креативност.

От сесията на Общинския съвет в Казанлък към участниците в срещата се присъединиха кметът Галина Стоянова и директорът на училището Радиана Стефанова. Галина Стоянова обърна внимание пред юношите, че общинските съветници в Казанлък са едни от първите в страната, чиято работа и гласуване са организирани по електронен път, и инициира среща-разговор с учениците по актуалната напоследък тема за фалшивите новини и отношението към тях. От екипа на Ева Майдел момичетата и момчетата бяха посъветвани да внимават с новини, които започват с „шок, ужас, скандал“, особено ако липсва втори източник за потвърждение на информацията, и подобни съобщения да споделят изключително внимателно, защото рискуват да станат проводник на фалшива новина.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн