Детско шоу подаряват на децата на Стара Загора

STZAGORA.NET
*
IMG_0164Детски спектакъл “Весели небивалици”, с участие на деца от публиката, подарява на старозагорските малчугани Община Стара Загора по повод празника на града – 5 октомври. Той ще се проведе на 28 септември (петък) от 17.00 часа в парк „Артилерийски“.

С много игри и състезания, фокуси, забавни илюзии и жонглиране ще зарадват децата организаторите от Театър ПАН. Ще има детска дискотека с любими песни и танци с помпони, клоунадни скечове и етюди.

По време на представлението ще има викторина. Организира се и томбола с много награди. Най-голямата е скутер, има още десет по-млаки – детски столчета, плюшени кукли и др. Водещ ще бъде клоунът Цанко (Панайот Цанев), който ще покаже различни фокуси и илюзии на малчуганите.

Детските песни, танци и жонглиране са под ръководството на Снежина Цанева.

Всички присъстващи – малки и големи, ще се забавляват с песни, игри и състезания, фокуси, танци, конкурси и сладки изненади с Арт бонбони.

Предвидено е и специално грим ателие за желаещите.

Входът за празника е свободен.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн