Младежите от ГЕРБ – Стара Загора проведоха втория етап на инициативата #БъдиКолегиален на пътя

STZAGORA.NET
*
Младежите от старозагорската структура на ГЕРБ реализираха втория етап от инициативата си за безопасност на движението #БъдиКолегиален.

На възлови места в града младежите, заедно с народния представител и председател на старозагорската структура Радостин Танев, раздадоха на съгражданите си над 200 автомобилни ароматизатора с логото на кампанията, информационни дипляни и стикери. Целта е да се припомнят правилата за придвижване по пътищата, както и да се засилят толерантността и колегиалността между различните участници в движението. “Не само шофьорите, но и пешеходците да бъдат внимателни и отговорни, това искаме да покажем, защото статистиките са все по-стряскащи, а това не са само цифри, а човешки животи”, заявиха от МГЕРБ.

Инициативата им продължава и с кампания за безопасно селфи. “Идеята ни е всеки, който си направи снимка в автомобил, използвайки предпазен колан, с хендсфри – да сподели фотоса на страницата #БъдиКолегиален във фейсбук и да получи подарък, а и да бъде пример за своите приятели”, допълниха те.

Младите старозагорци от ГЕРБ са категорични, че тематичните събития, посветени на безопасността на движението, ще продължат.
received_986679434837878received_990079004500193
received_312465832819748 (3)
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн