Даниела Лекина, БСП: Родителите в малките населени места имат нужда от подкрепа

STZAGORA.NET
*
sn_sz_02С огромна радост децата от ОУ „Отец Паисий“ в старозагорското село Калояновец чуха първия звънец. Най-малките ученици, които прекрачиха школския праг, получиха най-много подаръци. Събраните ученически и спортни пособия от благотворителната акция „Дари за децата от село Калояновец” бяха посрещнати от първокласниците с радост и удоволствие.

„Благодаря на отзовалите се старозагорци за това, че откликнаха и се присъединиха с материална и финансова подкрепа. Организирахме я с Младежкото обединение на БСП – Стара Загора, защото семействата тук имат нужда от помощ за учебната година. Благодаря на гражданите за участието им, радвам се, че се включиха и журналисти и колеги в нашата кампания”, каза общинският съветник от БСП Даниела Лекина, която бе патрон на инициативата.

Тя поздрави учителите и ръководството на учебното заведение със старта на учебната 2018/2019 година. „Пожелавам спорна година и повече отличници тук. За училищата в малките населени места трябва да има държавна политика, която да поощрява младите семейства, избрали да живеят на село”, убедена е Лекина.
#lice

spodelime


echo
Copyright © 2021 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн