Живко Тодоров: Аязмото в Стара Загора – готово до ноември, главната и мостът – до края на годината

STZAGORA.NET
*
P1390562Това съобщи кметът на Стара Загора Живко Тодоров в ефира на Би Ти Би тази сутрин. За пореден път градоначалникът подчерта, че едновременните ремонти на няколко обекта са обусловени от изискванията на оперативните програми за обема на свършената работа като задължително условие за отпускане на средствата.

В открито студио от Античния форум в Стара Загора с водещ  Антон Хекимян, също старозагорец, Живко Тодоров отново коментира проблема с не винаги задоволителното качество на ремонтните работи. По тази причина бадминтоновите площадки на Аязмото, които неотдавна бяха асфалтирани, ще бъдат преасфалтирани, съобщи кметът, тъй като се е оказало, че по тях след дъжд се образуват локви. За некачествено изпълнение на строително-ремонтните работи се налагат и глоби на изпълнителите.

Стана дума и за това, че основна причина за няколкомесечното изоставане в графика е наложителното осъвременяване преди началото на ремонтите на необходимите подземни комуникации на операторите на ток, газ, вода и далекосъобщения, за да могат да бъдат експлоатирани те безаварийно след края на строителните работи.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн