Радостин Танев, народен представител: В село Бъдеще имате не само вековно минало, но и бъдеще, защото пазите традициите

STZAGORA.NET
*
На шарен събор навръх Илинден народният представител от ГЕРБ Радостин Танев гостува в старозагорското село Бъдеще. „За мен е удоволствие да поздравя всички, които тази вечер сте заедно, в центъра на селото, за да празнувате! Народ без традиции не може да съществува, затова съм обнадежден за пореден път, че малките населени места в Старозагорско са живи. В Бъдеще има бъдеще и всички млади хора, които виждам тук, го доказват“, каза Радостин Танев по време на официалното откриване на илинденското тържество.

Специални благодарности към Община Стара Загора, както и към всички спомогнали и тази година за реализацията на събора изказа кметът на единственото у нас населено място, носещо звучното и носещо надежда име – Иванка Иванова.

По повод празника на местния храм „Св. Пророк Илия“, станал такъв и за селото, на площада се събра голяма част от жителите на Бъдеще, както и техни близки и гости. Отбелязването на Илинден започна и тази година по традиция с литургия, а след това и с полагане на цветя пред паметника на загиналите във войните местни жители. Освен фолклорни поздрави от самодейни и професионални групи от района, тържеството зарадва с пъстра заря малки и големи.
sdrsdr
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн